“Road show 2021” Turističke organizacije Bar se nastavlja

to pres

Ovaj dogadjaj su svojim prisustvom uveličali načelnik Ibrahim Hadžibajrić i Ambasador Crne Gore u BiH Radovan Miljanić.

Turistička organizacija Bar je prvog dana posjete BiH na trgu Krajina, u Banja Luci zajedno sa LTO Podgorice, Budve, Tivta, Kotora u saradnji sa NTOCG, promovisala ponudu opštine Bar.

Veliku zainteresovanost za ono šta Crna Gora i grad Bar nude pokazalo je pristustvo velikog broja predstavnika bosanskih medija i to: Javni servis BiH BHTV, Javni servis RTRS, Elta Tv, ATV, Rado RS, Nezavisne novine, BN TV, portal Mondo.ba, Faktor.ba i Banjaluka.com ali i stanovnika Banja Luke koji su sa nestrpljenjem pričali o svojim planovima za dolazak u naš grad.

Nakon promocije na trgu, u hotelu “Courtyard by Marriott” organizovan je radni ručak na kom su predstavnici medija i privrede bili u prilici da se upoznaju sa turističkom ponudom našeg grada uživajući u kratkom filmu o Baru, kao i u crnogorskoj gastro i vinskoj ponudi.

Drugi dan posjete BiH, protekao je takodje radnim ručkom u Sarajevu, u restoranu “Pivnica” gdje su prisustvovali predstavnici medija i turističke privrede i to: VIP HD TV, Nova BH TV, Avaz, Azra, Faktor, Visit BiH, Bussines Magazin, In Store, Ladies In, Ekskluziva, FBL, BH Radio, Oslobodjenje, Radio Sarajevo, Furaj.ba, FACE TV, Centrotours Agencija, Agencija Passport, Relax Tours.

Tokom oba dana posjete, Turistička organizacija Bar, u okviru nagradne igre koja je organizovana za predstavnike medija, podijelila je vrijedne nagrade – 5 noćenja sa doručkom za dvije osobe u hotelskom smještaju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar