Nove putokazne table i signalizacija

semaforr

Opština Bar sprovela je niz aktivnosti na održavanju i unaprijeđenju saobraćajne infrastrukture grada i razvijanju ukupne gradske infrastrukture.

Aktivnosti koje su sproveden su i zamjena putokaznih tabli, koje se nalaze na portalnim nosačima semafora i to na raskrsnici Bulevara dinastije Petrović i Bulevara revolucije, na raskrsnici Bulevara dinastije Petrović, ul. Vladimira Rolovića i Makedonske ulice, kao i na raskrsnici ulice Vladimira Rolovića i ul. Jovana Tomaševića. Vrijednost predmetnih radova koju je Opština opredijelila budžetom za zamjenu putokaznih tabli i saobraćajnih znakova iznosi oko 4.000,00 eura.

Takođe, Opština Bar je u saradnji sa d.o.o. „Komunalne djelatnosti“ Bar ivzršila radove na hardverskoj doradi semaforskih uređaja, kao i zamjenu oštećenih LED sočiva na svim raskrsnicama ukupne vrijednosti izvedenih radova 4.860,00 eura.

Osim radova na obnavljanju putokazne signalizacije, od strane d.o.o. „Komunalne djelatnosti“ Bar, izvršena je zamjena refleksnih tabli koje se nalaze na vozačkim lanternama, ukupne vrijednosti izvedenih radova 1.700,00 eura, čime je obezbijeđena bolja uočljivost svjetlosnih signala, a samim tim povećana bezbjednost saobraćaja na pomenutim raskrsnicama. Opština je prepoznala ovaj segment kao važan u kvalitetu svakodnevnog života i funkcionisanja građana te njihove sigurnosti i shodno tome aktivno radi na njihovom poboljšanju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar