Bar: U akciji “Koral” procesurane 23 osobe zbog ulične prodaje narkotika

cb lice zgrade

Službenici Centra bezbjednosti Bar su danas sa službenicima Sektora granične policije realizovali višemjesečnu akciju kodnog naziva „Koral“ koja je bila usmjerena na otkrivanje i suzbijanje ulične prodaje narkotika na području Bara.

Policija je danas izvršila pretrese na šest lokacija i tom prilikom je angažovan i policijski pas granične policije.

Krivične prijave su danas podnijete protiv sedam lica od koji je šest lišeno slobode a jedna se nalazi u UIKS-u zbog drugog krivičnog djela.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga prijave su podnijete protiv V.Ž. (41), R.M. (26), M.M. (21), D.Č. (27), M.J. (26), D.R. (41) i I.G. (39), svi iz Bara.

Tokom trajanja akcije „Koral“ policija je procesuirala 16 osoba, i to protiv šest osoba pripadnici policije su podnijeli krivčne prijave zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su protiv 10 osoba podniejte prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakonu o sprječavanju zloupotrebe droga.

Na ovom predmetu policijski službenici su u 15 slučajeva izvršili zaplijene opojnih droga na području Bara i Ulcinja.

Ukupno je zaplijenjeno oko 960 grama marihuane, manje količine kokain i heroin i preko 100 tableta alprazolama i 14 tableta buprenorfina

Realizacija akcije „Koral’’ i procesuiranje nadležnim pravosudnim organima 23 osobe zbog ulične prodaje opojnih droga ili posjedovanja opojnih droga predstavlja još jednu potvrdu kontinuiranih i kvalitetnih aktivnosti koje službenici Centra bezbjednosti Bar sa konkretnim rezultatima, sprovode na polju suzbijanja ulične prodaje narkotika, saopštila je Uprava policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar