Komunalna policija Bar saopštava ...

Vozila Komunalne

Komunalna policija Opštine Bar je svakodnevnim aktivnostima na terenu stavila akcenat na kontrolu odlaganja kabastog i drugog otpada na mjestima na kojima to nije dozvoljeno.

Komunalni policajci ,raspoređeni u tri smjene, će uz redovne aktivnosti sprovoditi pojačanu kontrolu odlaganja otpada.
Komunalna policija je dana 07.06.2021. godine, u naselju Sutomore, Spičanska ulica, sankcionisala lice (D. M.) iz Bara, zbog odlaganja kabastog otpada oko kontejnerskog mjesta. Lice je kažnjeno novčanom kaznom od 500 eura.
Apelujemo na sve građane da poštuju Zakonom propisane odredbe i da komunalni otpad odlažu na mjestima na kojima je to predviđeno, a da se za odlaganje kabastog i drugog otpada obrate DOO „Komunalne djelatnosti“ Bar.
Službenici Komunalne policije će svakodnevnim aktivnostima vršiti obilazak terena na kompletnoj teritoriji opštine Bar, i sankcionisati svako lice koje se ne bude pridržavalo Zakonom propisanih odredbi.
Za ovakav prekršaj propisane su kazne za fizička lica od 500€ do 2.000€, za pravno lice od 1.500€ do 7.500€, za odgovorno lice u pravnom licu od 500€ do 2.000€ i za preduzetnika od 1.000€ do 5.000€.
Molimo sve građane da ukoliko uoče nesavjesno odlaganje otpada, isto prijave ne broj telefona call centra Komunalne policije Opštine Bar 060 000 800 od 07h do 01h.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar