Turistička ponuda Bara predstavljena na promociji u Sarajevu

Saraj

U restoranu “My Face” u Sarajevu održana konferencija za medije i predstavnike turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine povodom predstavljanja cjelokupne turističke ponude Crne Gore, sa akcentom na predsezonu i manifestacije.

Prisutnima je predstavljena kompletna turistička ponuda Bara, naša morska i jezerska obala kao i brojne manifestacije koje se očekuju tokom predstojeće ljetnje turističke sezone.

Pored Bara, u Sarajevu su svoju turističku ponudu predstavili i Podgorica, Tivat, Herceg Novi I Budva koja je bila nosilac promocije, a predstavnici Nacionalne turističke organizacije ovom prilikom su predstavili kampanju pod nazivom “Dobro.Bolje.Domaće” koja poseban akcenat stavlja na gastronomsku ponudu Crne Gore.

Pres konferenciji u Sarajevu prisustvovali su predstavnici više od dvadeset medija među kojima su bili i televizije Pink, Hema, Face, VIP, magazini Gracija, Urban, SNL, Furaj.ba, kao i Dnevni avaz i portali Ekskluziva, RSG, Faktor i dr. Kada je u pitanju regionalna promotivna kampanja Bara, nakon konferencije u Sarajevu do početka glavne turističke sezone uslijediće i promotivne aktivnosti u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i na beogradskom “Manifestu”.

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar