Rasvetljeno ubistvo Jovana Klisića, počinilac promjenio prezime

savojj

Policija je rasvjetlila krivična djela ubistvo Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića koje se dogodilo u centru Bara, ispred restorana Savoja, 1.novembra oko 10 :30 časova.

Nezvanično saznajemo da je Gardašević vidio i prepoznao muškarca koji je pucao u njega. Počinilac krivičnog djela ranije promjenio prezime.

Piše: Biljana Dabić

Nadležni tužilac je podigao krivičnu prijavu na osnovu prikupljenih dokaza, koji su rezultirali rasvjetljavanju krivičnog djela.

Uprava policije detalje će iznijeti u narenih nekoliko dana.

Načelnik Centra bezbjednosti Bar Veslin Magovčević potvrdio je da su inspektori Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i Specijalnog policijskog odjeljenja pretresli nekoliko desetina stanova osoba osumnjičenih da su povezani sa najtežim krivičnim djelima, kao i sa krivičnim djelima koja nisu vezana za ubistvo i ranjavanje ispred Savoje U istoj akciji je u četvrtak ujutro privedeno više osoba u Podgorici, Baru i Nikšiću, Danilovgradu.

Iz Uprave policije naveli su da je uhapšena osoba za koju se sumnja da ima veze sa ubistvom Jovana Klisića u Baru.

Nezvanično, za direktnim počiniocm S.Đ. policija traga.

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila 1. novembra ispred restorana “Savoja” u Baru, ubijen je Jovan Klisić (28), a Velizar Gardašević ranjen sa više hitaca. Nakon što su u Klisića i Gardaševića ispalili rafale, napadači su vozilom pobjegli sa lica mjesta.

Desetak minuta nakon vatrenog pira automobil marke “Seat”, za koji se sumnja da su ga koristili počinioci krivičnog djela pronađen je zapaljen u Bjelišima iznad pruge.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar