Traži se najbolja biznis ideja!

Tanja Summer

Opština Bar organizuje takmičenje za najbolju biznis ideju pod nazivom “Ljetnja preduzetnička avantura”.

Pravo učešća imaju mladi od 18 do 30 godina, koji se mogu prijavljivati kao pojedinici ili timovi koji broje najviše do 5 članova.

Potrebno je da u video snimku trajanja do tri minuta predstave sebe i svoju ideju, da navedu kako se ta ideja može realizovati, kome će ona koristiti i zašto je treba podržati.

Ideja treba da bude primjenjiva u lokalnoj sredini i da rješava neki društveni problem. Prilikom selekcije, biznis ideje iz oblasti inovacija, održivog razvoja i digitalnih tehnologija biti visoko vrednovane.

Video snimci se šalju na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a rok za slanje je do 10. avgusta. Učesnici takmičenja, uz video snimak, treba da dostave i svoju kratku biografiju.

Najbolje biznis ideje biraće se na osnovu mišljenja stručnog žirija i rezultata online glasanja na društvenim mrežama. Tri prvoplasirane ideje će biti nagrađene sa 500€, 300€, odnosno sa 100€.

Takmičenje za najbolju biznis ideju „Ljetnja preduzetnička avantura” predviđeno je Lokalnim akcionim planom za mlade. Cilj takmičenja je podsticanje preduzetničkog duha i osnaživanje mladih za prepoznavanje prilika u svom okruženju, i kreiranje korisnih i upotrebljivih rješenja.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar