Ljeto u Baru: Turistima posebne povoljnosti u okviru kampanje “doBAR dio ljeta”

plakit

Turistička organizacija Bar, u saradnji sa turističkom privredom, osmislila je posebne povoljnosti za turiste koji dolaze iz zemalja sa tzv. „žute liste“, a kojima je potreban negativan nalaz testa na COVID 19 za ulazak u Crnu Goru.

Povoljnosti imaju za cilj da podstaknu turiste da odmor provedu na barskoj rivijeri.

Naime, u sklopu kampanje „doBAR dio ljeta“ koja je pokrenuta krajem juna, osmišljena je posebna “landing” stranica na sajtu TO Bar pod nazivom „Ljeto u Baru“ (https://ljetoubaru.visitbar.org/) gdje turisti mogu pogledati ponude smještaja i turističkih agencija u Baru. Izbor je širok – od poznatih hotela do privatnih apartmana, kao i ponude turističkih aranžmana koje nude barske agencije, a sajt omogućava i direktnu rezervaciju. Pored ponuđenih povoljnosti turističke privrede Bara, određeni ugostitelji nude i 1 noćenje gratis za sve goste, koji uz negativan COVID 19 test uđu u našu zemlju, a ostvare 5 ili više noćenja.

“Pratimo situaciju i nadamo se da će granice biti uskoro otvorene i sa ostalim državama, a do tada, pozivamo turiste, iz zemalja kojima je ulazak u zemlju dozvoljen, da se informišu o ponuđenim povoljnostima i da doBAR dio ljeta provedu u našem gradu.” – zaključuje se u saopštenju TO Bar.

Priloge i članke možete pogledati na

https://www.bizmag.ba/2020/07/20/ljetujte-u-baru-turistima-iz-bih-posebne-povoljnosti/

https://www.face.ba/ekonomija/promo/ljetujte-u-baru-turistima-iz-bih-posebne-povoljnosti/63104

https://www.youtube.com/watch?v=f6Irp6GCYOA&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=WQWmdb2OqWY

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar