Tanja Spičanović: Dajemo podršku preduzetništvu

Spičanović T

Podrškom koju pruža sektoru preduzetništva, Opština Bar pokazuje otvorenost za sve ideje koje valorizuju lični potencijal i koje mogu doprinijeti ekonomskom razvoju grada.

Iz budžeta za 2019. godinu izdvojili smo 135.000 eura za podršku preduzetništvu i ženskom preduzetništvu,dok smo u 2020. godini za tu namjenu opredijelili sredstva u iznosu od 185.000 eura.

Vjerujem da u ovom periodu, posebno izazovnom i teškom za preduzetnike, svaka finansijska podrška ima veliki značaj. Sa preduzetnicima odnosno sa odgovornim licima koja su ostvarila pravo na podršku, biće zaključeni ugovori kojima će se regulisati međusobna prava i obaveze.

Preduzetništvo vidimo kao ključ za jačanje lokalne konkurentnosti i otvaranje novih radnih mjesta,tako da ćemo nastaviti sa podsticajima u tom pravcu. Stoga ćemo za neraspodijeljena sredstva u okviru oba programa ponovo raspisati konkurse i podržati neke nove i dobre biznis projekte –kazala je Tanja Spičanović ,predsjednica konkursne komisije i  potpresjednica Opštine Bar

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar