ZOOM platforma,petak 25 septembar ,PANEL DISKUSIJA !

pannell

„Razvoj turizma u ruralnim područjima“, naziv je panel diskusije koju, povodom Svjetskog dana turizma, u petak, 25. septembra od 10 sati, organizuje Turistička organizacija opštine Bar.


Učesnici diskusije, koja prati ovogodišnju temu 41. Svjetskog dana turizma „Turizam i ruralni razvoj“ su eminentna imena iz svijeta turizma: mr sc Dijana Katica - direktorica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, dr sc Bojan Zečević – profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i jedan od autora „Strategije ruralnog turizma Crne Gore“, dr sc Damir Krešić – direktor Instituta za turizam Hrvatske i dr sc Ilija Moric – predavač na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru, Univerzitet Crne Gore i vlasnik poljoprivrednog gazdinstva kao primjera „dobre prakse“.

U uvodnom dijelu panelistima i svim zainteresovanim pratiocima obratiće se Emil Kukalj, direktor TO Bar.
„Cilj nam je da upravo iz Bara još jednom pokrenemo temu koja je izuzetno zanimljiva sa aspekta trenutka u kojem se nalazimo, ali i sa aspekta potencijala kojima naša opština obiluje. Razvoj i dodatna strateška ulaganja u seoska, ruralna područja svakako pogoduju pozitivnoj interakciji između turističke industrije, lokalne zajednice i putnika koji žele da osjete nešto drugačije. Želja nam je da stvaramo turistički proizvod po „mjeri čovjeka“, da od stručnih sagovornika u ovoj oblasti čujemo koliko je, u ovom osjetljivom trenutku za čovječanstvo, važno imati dobru strategiju, ali i dobru viziju“ – istakao je direktor Turističke organizacije opštine Bar.

Panel diskusija „Razvoj turizma u ruralnim područjima“, u organizaciji TO Bar, u skladu sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela, biće održana na Zoom platformi u petak 25. septembra 2020. od 10 sati (prijava na sledećem linku: https://zoom.us/webinar/register/WN_8j5jMKvxSyGa-kHs1xIusw ), a svi zainteresovani subjekti moći će da je prate i putem live stream-a na zvaničnoj facebook stranici TO Bar (Bar.travel).

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar