Moja biznis ideja...

Biznis ideja

Opština Bar - Sekretarijat za kulturu, sport i mlade raspisao konkurs  koji objavljujemo integralno.

Pozivamo mlade sugrađane koji imaju od 15 do 30 godina da pokažu da su, uprkos pandemiji COVID-19, spremni da naprave iskorak i pokažu svoju kreativnost i preduzetnički duh i učestvuju na konkursu „Moja biznis ideja“!

Za učešće na konkursu potrebno je da mladi, pojedinačno ili u timu koji broji najviše 5 članova, u kratkom video filmu predstave sebe i svoju biznis ideju, da navedu kako se ta ideja može realizovati, kome će ona koristiti i zašto je treba podržati

Ideja treba da bude primjenjiva u lokalnoj sredini i da rješava neki društveni problem. Biznis ideje iz oblasti inovacija, održivog razvoja i digitalnih tehnologija prilikom selekcije biće visoko vrednovane.

Video snimci se šalju na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a rok za slanje je do 21. aprila u 23.59h.
Najbolje biznis ideje biće birane na osnovu mišljenja stručnog žirija i rezultata online glasanja na društvenim mrežama. Tri prvoplasirane ideje će biti nagrađene sa 500, 300, odnosno sa 200 eura. Pored toga, pobjednici takmičenja biće pozvani da učestvuju na konkursu za EUSAIR POPRI Slovenačko preduzetničko takmičenje za mlade, čiji je suorganizator Biznis Start-Up Centar Bar.

Radovi moraju biti urađeni u skladu sa sljedećim smjernicama:
Dužina filma: 2-3 minuta
Format fajla: poželjno da bude mp4 format
Svaki učesnik može dostaviti samo jedan video. Video sa žigom ili bilo kojom drugom vrstom potpisa neće biti razmatran. Dozvoljeno je slanje videa nastalih upotrebom mobilnog telefona ili fotoaparata. Video mora biti isključivo autorski.
U prijavi napisati ime i prezime, kratku biografiju, naziv škole ili fakulteta, broj telefona i e-mail adresu.
Bitno je takođe napisati sledeću izjavu: Potvrđujem da je film izrađen kao autorsko djelo.

Rok za slanje radova je 21. april 2021. godine u 23.59h.

Samo radovi koji budu dostavljeni u predviđenom roku i u skladu sa navedenim smjernicama biće razmatrani.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar