Probudite se svako jutro u drugom gradu!

alegra 1

Krstarenja kruzerima su sada dostupna za sve destinacije.

Informacije dobijate preko booking platformi i u trenutku imate uvid u cijene krstarenja u svakom datom trenutku i raspoloživost kabina u realnom vremenu.
Internet omogućuje da sve saznate u par klikova,pa polako šareni prospekti izumiru u doba modernih tehnologija.

Allegra Krstarenja na Sajmu turizma u Beogradu 2019

alegra 2

Allegra Krstarenja i još jedan Sajam turizma u Beogradu, 41. po redu. Jedna od najuspješnijih manifestacija u Srbiji i regionu ove godine biće ispraćena parolom ″Leto je bliže nego što mislite″. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji turizam doživljava zenit i jedna od prijestonica kulture u 2019. godini. 41. Sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu u periodu od 21. do 24. februara. Sajam će biti domaćin za preko 1000 izlagača iz više od 50 zemalja. Puno je priznanja i pohvala koje karakterišu ovaj ″svijet u malom″, stoga, toplo preporučujemo da posjetite sajam i sami se uvjerite kako atraktivnost i šarm ovog događaja spajaju biznis i zabavu. Svoju ponudu na sajmu, osmi put u nizu, bez izuzetka, samostalno izlaže agencija ″Allegra Krstarenja″ iz Bara.

alegra 3

Ove godine Allegra će predstaviti ponudu kompanija Costa Crociere, MSC Cruises, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Celestyal Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises i ostalih svjetskih kruzing kompanija. Osim uobičajenih ruta Istočnim i Zapadnim Mediteranom, ove godine preporučujemo i krstarenja Grčkim ostrvima, Glavnim gradovima Evrope, a tu su i atraktivne destinacije poput Kariba, Mauricijusa, Sejšela i jedan od najvećih izazova krstarenje oko svijeta, a posebno izdvajamo veliko novembarsko krstarenje Američkim Pacifikom, novogodišnje krstarenje koje obuhvata tri kontinenta kao i polaske iz Dubrovnika tokom čitave ljetnje sezone. Štand Allegre u hali 2A je prethodnih godina posjetio veliki broj poslovnih partnera, predstavnika kompanija, prijatelja i ljubitelja krstarenja, tako da ih ove godine očekujemo u još većem broju.

 

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar