Iz Allegre potvrdili, u Bar stiže kruzer pomorske kompanije MCS, a i turisti iz Japana

mscc

Kruzeri pomorske kompanije “MCS” Cruises, najveće svjetske kompanije za kružna putovanja, lidera u Evropi i Južnoj Americi, uploviće sledeće godine u luku Bar.

Uplovljavanje kruzera Lirica najavljeno je za septembar, potvrdili su portalu Jedro iz agencije Allegra, koja radi agenturu za brodove “ MCS” u crnogorskim lukama.Takođe, sledeće godine u Bar kruzerom stižu turisti iz Japana

Piše: Biljana Dabić

Iz agencija Allegra navode da su jako zadovoljni proteklom kruzing sezonom.

- Drago nam je da se broj cruise kompanija koje dolaze u Bar povećava iz godine u godinu.
Osim Marelle cruises , Pullmantura ove godine u Bar su uplovljavali i Regent cruises sa brodom Seven Seas Voyager, Phoenix Reisen i NCL Star koji je dolazio više puta.
Bar se postavio na mapi kao nova luka, ali i kao altrentiva za Kotor što nas jako raduje i opravdava sve napore koje Allegra zadnjih osam godina ulaže u promociju Bara kod svih cruise komanija, kazao je vlasnik agencije Allegra Mihailo Vukić.

Prema njegovim riječima, Bar ne možemo upoređivati sa Kotorom, Venecijom i Dubrovnikom.
-Ponosni smo da je Bar za nekoliko godina po broju dolazaka kruzera prestigao dosta luka u Mediteranu.
Vukić kaže da će sledeću sezonu, 13.maja otvoriti brod “Norwegian Dawn” sa 2800 putnika, planirano je uplovljavanje “Peace boat” sa japanskim turistima.
- Brod MSC Lirica, najavljen je za 22.septembar, naravo kao I prethodnih godina u luku Bar uplovljavaće i Marella Celabration i Pullmantur Horizon.

Već stižu i najave za 2021. pa će nekoliko puta u Bar dolaziti i brod sa 2600 njemačkih gostiju što svakako dokazuje da smo napravili pravi posao, ali sada je na svima da te brodove i turiste zadržimo u Baru i Crnoj Gori, kazao je Vukić dodajući da znače pozivi i poruke zahvalnosti zadovoljnih domaćina kao i brojne fotografije na društvenim mrežama isplovljavanja broda iz luke gdje Barani u duhu pomorske tradicije ispraćaju svaki kruzer.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar