Iz Allegre potvrdili, u Bar stiže kruzer pomorske kompanije MCS, a i turisti iz Japana

mscc

Kruzeri pomorske kompanije “MCS” Cruises, najveće svjetske kompanije za kružna putovanja, lidera u Evropi i Južnoj Americi, uploviće sledeće godine u luku Bar.

Uplovljavanje kruzera Lirica najavljeno je za septembar, potvrdili su portalu Jedro iz agencije Allegra, koja radi agenturu za brodove “ MCS” u crnogorskim lukama.Takođe, sledeće godine u Bar kruzerom stižu turisti iz Japana

Piše: Biljana Dabić

Iz agencija Allegra navode da su jako zadovoljni proteklom kruzing sezonom.

- Drago nam je da se broj cruise kompanija koje dolaze u Bar povećava iz godine u godinu.
Osim Marelle cruises , Pullmantura ove godine u Bar su uplovljavali i Regent cruises sa brodom Seven Seas Voyager, Phoenix Reisen i NCL Star koji je dolazio više puta.
Bar se postavio na mapi kao nova luka, ali i kao altrentiva za Kotor što nas jako raduje i opravdava sve napore koje Allegra zadnjih osam godina ulaže u promociju Bara kod svih cruise komanija, kazao je vlasnik agencije Allegra Mihailo Vukić.

Prema njegovim riječima, Bar ne možemo upoređivati sa Kotorom, Venecijom i Dubrovnikom.
-Ponosni smo da je Bar za nekoliko godina po broju dolazaka kruzera prestigao dosta luka u Mediteranu.
Vukić kaže da će sledeću sezonu, 13.maja otvoriti brod “Norwegian Dawn” sa 2800 putnika, planirano je uplovljavanje “Peace boat” sa japanskim turistima.
- Brod MSC Lirica, najavljen je za 22.septembar, naravo kao I prethodnih godina u luku Bar uplovljavaće i Marella Celabration i Pullmantur Horizon.

Već stižu i najave za 2021. pa će nekoliko puta u Bar dolaziti i brod sa 2600 njemačkih gostiju što svakako dokazuje da smo napravili pravi posao, ali sada je na svima da te brodove i turiste zadržimo u Baru i Crnoj Gori, kazao je Vukić dodajući da znače pozivi i poruke zahvalnosti zadovoljnih domaćina kao i brojne fotografije na društvenim mrežama isplovljavanja broda iz luke gdje Barani u duhu pomorske tradicije ispraćaju svaki kruzer.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1