Vrijedna oprema stigla u Bar

fors 2

FORS Montenegro je u okviru projekta ,,Nepogode ne poznaju granice,, (Disasters do not know borders), koji finansira Evropska unija u oviru Programa prekogranične saradnje Crna Gora- Albanija 2014- 2020, a sufinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore dobio opremu za zaštitu i spašavanje u slučaju poplava.

Služba zaštite i spašavanja do sada nije posjedovala opremu dobijenu kroz ovaj projekat, što znači će u narednom periodu svojom namjenom značajno unaprijediti zaštitu i spašavanje u slučaju poplava.

fors 1

Komandir Službe zaštite i spasavanja Amir Muslić je opremu vrijednu 13.625 eura preuzeo na svečanoj primopredaji u Podgorici, koja je organizovana u hotelu “Verde”.

Oprema se sastoji od jednog aluminijumskog i jednog gumenog čamca, dva vanbrodska motora, po šest plutajućih prsluka za spašavanje i prsluka za spašavanje na vodi, ronilačkih peraja, maski, noževa, zaštitnih neoprenskih odijela i čizama, vodootpornih ranaca i rukavica, kao i šest rafting kaciga.

“Služba zaštite i spašavanja do sada nije posjedovala ovu vrstu opreme. Ova donacija značajno će unaprijediti zaštitu i spašavanje u slučaju poplava”, kazao je Muslić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar