Hristina Dragović: Historia de un amor

hristina

Hristina Dragović objavila je svoju prvu obrada španske pjesme i prvi spot.

Španski muziku posebno osjećam, a sa zadovoljstvom je izvodim. Španski jezik govorim od ranog djetinjstva, kazala je za Jedro Hristina .
Na linku pogledajte video spot Hristine Dragović

https://youtu.be/0oOduYLV_M8

hristina ul

Dragović Hristina je iz Ulcinja. Završila je Muzičku Akademiju za solo pjevanje u klasi Milice Stojadinović na akademiji u Novom Sadu. Dobitnik je velikog broja medjunarodnih nagrada od kojih su najznačajnije: prva nagrada na medjunarodnom takmičenju ,,Lav Mirski" u Osjeku (Hrvatska),Laureat na medjunarodnom takmičenju u Moskvi, 2 prve nagrade na medjunarodnom takmičenju ,,Lazar Jovanović" u Beogradu, Specijalna nagrada za najperspektivniji glas na medjunarodnom takmičenju ,,Nikola Cvejic"u Rumi, prva nagrada na Medjunarodnom takmičenju slovenske muzike u Beogradu, tri prve nagrade na medjunarodnom takmičenju ,,Bruna Spiler"- Herceg Novi, 2 prve nagrade na medjunarodnom takmičenju ,,Vera Kovac Vitkai'' - Novi Sad, i mnogo drugih priznanja i nagrada.
Dobitnik je stipendije od strane Bečkog univerziteta za pohadjanje masterclasa u Beču gde je radila sa najeminentnijim profesorima, i španskim operskim pjevačem Ramonom Vargasom.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar