Street in Art - "Oliva Forever"

plakat jerko

Petak , 28.januar, ispred Dvorca kralja Nikole u Baru , tačno u podne.

Nakon višemjesečnog odlaganja, kao i zbog želje da njegovo održavanje bude povezano sa jubilarnom 20. Maslinijadom, ovaj Street in Art dešava se u okviru ove manifestacije i upriličen je povodom Međunarodne konferencije pod nazivom "Maslinarstvo - tragom tradicije ka inovativnoj budućnosti" koja će biti od 17 časova održana u Svečanoj sali Dvorca kralja Nikole u Baru.

Posjetioci Street in Art-a biće u prilici da na ovoj tematskoj izložbi stvaralaca sa područja Bara pogledaju umjetničke iskaze na kojima je predstavljena maslina ili motivi koji su povezani sa maslinarstvom.
Pored likovnih i vizuelnih kreacija, koncipiranih po zamisli pokretača Street in Art-a slikara Vladimira Vlada Iličkovića, od kojih će neke nastajati i na samom prostoru dešavanja manifestacije, "Oliva Forever" u svom petosatnom izdanju imaće i druge umjetničke sadržaje koji su takođe tematizovani maslinom i maslinarstvom.

Plakat "Olive Forever" dizajnirao je akademski slikar i primjenjeni grafičar Jovan Blue Jerkov, dok je pored neizostavne pomoći Turističke organizacije Bar, glavni sponzor manifestacije uljara "Barsko zlato".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar