Dejan Petrović Big Band otvorio manifestaciju ,,Ljeto sa zvijezdama''

 big big 3

Publika zadovoljna ...

Energičnim nastupom Dejana Petrovića Big Band-a otvorena je tradicionalna manifestacija ,,Ljeto sa zvijezdama”, u organizaciji Turističke organizacije Bar. Atmosferu među mnogobrojnom publikom na Šetalištu kralja Nikole zagrijao je popularni lokalni bend „Akademia“.

 katapulttttt

Mnogobrojna publika je uživala uz obrade sastava benda Akademia i senergiju trube i modernih ritmova popularnih svjetskih i domaćih hitova u izvođenju Big Band-a. Talentovani muzičar, Dejan Petrović je upravo zahvaljujući ovoj nesvakidašnjoj kombinaciji muzičkih žanrova stekao veliku popularnost i prepoznatljivost u zemljama širom regiona.

big big 5

,,Želja nam je da mnogobrojne muzičke stilove povežemo u jednu cjelinu, da izgradimo neki svoj poseban put i da po tome budemo prepoznatljivi. Prije pet, šest godina smo po prvi put nastupali na manifestaciji Ljeto sa zvijezdama, a od tada, pa do danas imamo fenomenalnu saradnju sa TO Bar. Bar posjećujem veoma često, tu imam mnogo mojih dragih prijatelja. Volim da posjetim centar grada, ali i Stari Bar. Što se tiče crnogorskog primorja, tu je za mene jedino more, ja svake godine ljetujem ovdje,” kazao je Dejan Petrović.

big big 6

Cilj nam je da naši građani i mnogobrojni posjetioci uživaju u što raznovrsnijem muzičkom programu. Smatramo da će ova manifestacija tradicionalno doprinijeti dobroj zabavi i atmosferi u Baru. Već naredne sedmice nas očekuje koncert Kneza (14. jul), koji će početi nastupom Gule i Katapulta. Očekujemo vas u Baru, da zajedno uživamo u muzičkom programu, saopšteno je iz TO Bar.

foto: TO Bar

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar