U subotu likovna manifestacija Street in art!

 ilicckoot

13. aprila na početku barskog korza, a preko puta nulte tačke ...

Održavanjem ovog Street in art, kao prvog od tri predviđena za ovu godinu, obilježava se sjećanje na zemljotres koji je 1979. godine razorio naš Bar. Kao i proteklih godina, ovo okupljanje likovnih stvaralaca i izložba njihovih radova na otvorenom prostoru, organizuju se pod nazivom Phenix (Feniks).
Pored svog simboličnog radnog naziva, ovaj Street in art nosi veoma snažnu poruku i zbog svog mjesta održavanja. Blizina putokaza, koji ukazuje udaljenost našeg grada ka svjetski poznatim destinacijama, zapravo poručuje da umjetničke putanje ne znaju za razdaljine.
Idejni pokretač manifestacije slikar Vladimir Vlado Iličković nada se dobrom odazivu izlagača i raduje dolasku svojih kolega iz Podgorice i regiona. Iličković obećava da će pored afirmisanih likovnih stvaralaca i najmlađi učesnici manfestacije moći da slikaju na javnom mjestu uz učešće slučajnih prolaznika, odnosno posjetilaca najveće izložbe na otvorenom u Crnoj Gori.
Zahvaljujući pokrovitelju, Turističkoj organizaciji Bar, učesnicima ove autentične likovne smotre obezbjeđen je odgovarajući broj platna i pribora za slikanje i crtanje, saopštio je PR manifestacije Neđeljko Đurović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar