Danas zatvaranje Barskog ljetopisa

progrqamm 19

Jubilarni, trideseti Barski ljetopis, nakon dva mjeseca i više od 160 programa u okviru Večernje scene i Pratećeg segmenata, biće zvanično zatvoren danas na platou ispred Dvorca kralja Nikole, sa početkom u 21:00, programom „Veče sa timom Barskog ljetopisa“.

U programu, koji će biti koncipiran kao veče dijaloga sa publikom i medijima, učestvovaće: Ksenija Popović – direktorka Festivala, Stefan Rakočević – producent, Vesna Vujošević Labović – producentkinja i urednica Pratećeg programa, Mirko Bujišić – organizator, kao i selektori Mila Čordašević (književni program), Vladimir Domazetović (muzički program) i Milun Lutovac (likovni program). Programom će moderirati Marija Drašković, PR menadžerka Festivala.

Program zatvaranja zamišljen je kao otvorena press konferencija za medije, ali i veče druženja sa publikom, tokom kojeg će se razmijeniti utisci o ovogodišnjem Festivalu, ali i ideje i sugestije za idući. Cilj je kroz dijalog, a u duhu ideje i jedne od glavnih vizija jubilarnog Ljetopisa da premosti jaz između kulture odnosno umjetnosti i ljudi, čuti glas i mišljenje publike koja je pratila Ljetopis, s obzirom na to da zbog nje i postoji. U skladu sa tim, svi zainteresovani su pozvani da dođu i budu gosti zatvaranja 30. jubilarnog Barskog ljetopisa.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar