Lijepa vijest stigla je Labudu iz Indije

labalab

Pjesnik Labud N. Lončar zastupljen je u novoj antologiji ljubavne poezije pod nazivom „I Love You Anthology“

Antologija ljubavne poezije pod nazivom „I Love You Anthology“ posvećena Rajmondu J. Whittieru, a izdavač je indijski pjesnik, publicista i izdavač Sourav Sarkar.
I u ovom izdanju zastupljen je barski pjesnik Labud N. Lončar sa nekoliko svojih pjesama prevedenim na engleski jezik. Pored njega, u ovom izdanju koje je prisutno na Amazonu, zastupljeni su:
Vasiliki Karatasiou, Kevin Holmes, Danijela Ćuk, Monika Toth, Alex S. Johnson, Malak Calmoni Chebab, Ngozi Olivia Osuoha, Duane Anderson, Christopher T. Dobrowski, Lee Etic Freedman, Daniel William Zampino, Pip McDonald, Vlasta Mijac, Jacek Wilkos, C. X. Turner, Sourav Sarkar i Isabel VanMerllin.
Na vijest o objavljivanju u još jednoj antologiji književnik i pjesnik Labud N. Lončar kazao je za medije: „U ovim vrelim letnjim danima obradovala me je vest da je moja poezija ponovo dobila priznanje uvrštavanjem u još jednu svetsku antologiju. Naravno, to me obavezuje na novo pisanje i istrajavanje na pjesničkoj sceni. Nadam se da ću to potvrditi svojom novom knjigom poezije koja je u pripremi. U pripremi je i prevod i objavljivanje na engleskom jeziku moje knjige “Sidro noći”, i vjerujem da će na jesen obe knjige biti objavljene u izdanju Nekazanog i Amazona “.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar