Bar: rasvijetljeno više krivičnih djela

cb bok

 Barska policija je preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti podnijela tri krivične prijave za četiri krivična djela.

Policija je u Baru, na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.M. kojom prilikom je pronađena manaj količina marihuane. Osumnjičeni je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja slobode je lišen Đ.H. (20) iz Svjeverne Republike Makedonije. On je, kako se sumnja, na moru u Sutomoru upravljao skuterom i većeom brzinom udario u plovilo pedalinu kojim je upravljao I.I. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Službenici Centra bezbjednosti Bar juče podnijeli krivičnu prijavu protiv M.S. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila dva krivična djela krađa. Ona je, kako se sumnja, iz kuće koristeći nepažnju vlasnika otuđila oko 210 eura, a drugu krađu izvršila takođe koristeći nepažnju vlasnika i otuđila novac u iznosu od 700 eura.

Postupajući na rasvjetljavanju predmetnih djela policija je došla do sumnje da je M.S. na području Herceg Novog izvršila više krivičnih djela krađa i ona je sprovedena tužilaštvu u Herceg Novom na dalje postupanje, saopšteno je iz Uprave policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar