Na Cetinju osvježilo, šest eura zatvorilo hotel Grand!

 grand ct

Hotel Grand zatvoren zbog neizdavanja računa od dva i četiri eura.

Izvor: CdM
Uprava policije i Uprava prihoda i carina naložile su zatvaranje hotela Grand na Cetinju. Zatvaranje je naloženo zbog neizdavanja računa od dva i četiri eura, kazao je CdM-u direktor hotela Vesko Pajević.
“Kontrola je bila prije par dana. Danas su došli da zatvore hotel. Prekršaj su našli-fiskalni blok nije izdat, jedan od četiri i jedan od dva eura. Penzionerka koja je pogriješila fiskalni, nije imala ugovor kod sebe, nego je bio gore u kancelariji. I zatvoren je hotel do daljnjeg”, kazao je Pajević.
Za nedjelju je na Cetinju najavljeno okupljanje protivnika ustoličenja izabranog mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija u Cetinjskom manastiru, a dolazak u prijestonicu najavio je veliki broj građana iz čitave Crne Gore. Na pitanje CdM-a sumnja li da li ovaj potez ima veze sa najavljenim okupljanjima za vikend, Pajević kaže da on ništa ne sumnja, ali da ne može da se začudi da jedna ovakva kaznena politika može da ugasi jednu firmu.
“U hotelu nas ne interesuje ni politika, ni ništa, no da radimo i probamo malo crkavice da zaradimo. Sad će da nas zatvore. Agencije sa kojima radimo će sa nama da zatvore ugovore, a nećemo odraditi ni poslove koje smo dogovorili i koji su nam ljudi platili”, navodi Pajević.
Hotel Grand, prema podacima sa njihovog sajta, ima kapacitet da primi više od 400 gostiju. U susret okupljanju najavljenom za nedjelju imali su povećan broj rezervacija.
“Gostiju za vikend je najavljeno, više nego što bi mogli mi da primimo”, ističe Pajević.
Hotel Grand je u vlasništvu preduzeća AD Izbor Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar