Disonantni tonovi predsjednika i potpresjednika Vlade

vrh policije 

Abazović čestitao vrhu policije, Krivokapić bi da otvori istragu o njenom radu!

Dritan Abazović uputio je čestitke Ministarstvu unutrašnjih poslova i menadžmentu Uprave policije na postignutim rezultatima u složenim akcijama, u cilju očuvanja mira i ustavnih prava građana.
Nastavljamo timski. Idemo dalje, čeka nas još mnogo posla.

 krivokapic 2

Medjutim, danas po podne, na konferenciju za medije premijer Krivokapić je rekao: da će se u narednih sedam dana analizirati situacija oko dešavanja na Cetinju i poručio da "niko neće biti pošteđen". U komandnom dijelu odgovornosti će biti preispitan svaki čin svakog pojedinca koji je obezbijedio ili nije obezbijedio, uradio ili ne, djelovao ili ne i to će u sledećih sedam dana biti urađeno i vi /mediji/ ćete biti informisani. Niko neće biti pošteđen, bez obzira koju funkciju ima i koja ga politička partija štiti, poručio je Krivokapić.

Na pitanje ko je komandovao dešavanjima na Cetinju, on ili direktor Uprave policije Zoran Brđanin, Krivokapić je odgovorio:
"Prelomni trenutak se desio u 4.30 sati ujutro kada sam rekao idem, ne interesuje me ko će da me štiti. Moj život ne vrijedi ni pare ako Crna Gora bude uvedena u građanski rat. Rekao sam ja idem u helikopter, idem na Cetinje i biću sa patrijarhom i mitropolitom. Tek tada je dio Uprave policije ili pošteno rečeno jedinstveno se pokazalo djelovanje komandnog sistema, krenuo komandni proces koji je trajao negdje do 11 časova ujutro. Tada je komandi sistem prepušten profesionalcima. Ko treba da bude komandant, onaj ko je profesionalac. Do tada nije postojao nijedan scenario koji je obećavao bilo kakvu nadu da se može nešto promijeniti. Da li je bilo ideja, bilo je ideja, ali mi živimo u periodu kada treba da pokažemo da nasilje ne treba da dominira nad mudrošću. Svi su željeli da vide silu i da se na silu odgovori adekvatno. To se nije desilo i propali su planovi onih stratega koji su Crnu Goru 30 godina doveli u ovakvo stanje", rekao je Krivokapić.

Dodao je - "ti stratezi su imali informacije o tome što se sprema na Cetinju od strane Uprave policije".

Vijesti su uoči konferencije za novinare premijera, koja je kasnila 15-ak minuta objavile da je Krivokapić najavio pokretanje procedure smjene ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina, pozivajući se na izvore iz diplomatskih krugova i iz Vlade.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar