Delegacija ukrajinskog Harkova u zvaničnoj posjeti Opštini Bar

 harkov

Delegacija ukrajinskog grada Harkova boravila je u zvaničnoj posjeti Opštini Bar.

Oni su se sastali sa predsjednikom Opštine Dušanom Raičević i direktorom Turističke organizacije Emilom Kukaljem. Raičević i Kukalj razgovarali su sa počasnim konzulom Crne Gore u Harkovu Olgom Oleksienko kao i prvim zamjenikom gradonačelnika Harkova, Novakom Oleksandrovim koji su bili na čelu ukrajinske delegacije.

Cilj ove posjete bio je razvoj odnosa u ekonomskoj, turističkoj i društvenoj sferi.Sastanak je bio prilika da razgovaraju o jačanju konkretne saradnje dva grada, budućim investicijama i širenjem turističke ponude Bara kroz povećanje vidiljivosti među građanima Ukrajine, koji će biti sve prisutniji i češći gosti na barskoj rivijeri.

Ovo je samo jedna u nizu posjeta delegacija država Evrope i svijeta Opštini Bar, kroz koje se naš grad predstavlja međunarodnoj javnosti kroz svoje turističke atrakcije, prirodne ljepote i poželjan investicioni ambijent. Dvojaka korist za Bar i njegove građane ogleda se i kroz povećan protok inostranih turista čiji broj iz godine u godinu raste ali i kroz sve veće interesovanje stranih investitora za ulaganja u Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar