Konkurs: Opština sufinansira adaptacije fasada zgrada

ulica zastava 

Predmet konkursa je sufinansiranje radova na adaptaciji spoljnih djelova stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na teritoriji opštine Bar, koji se preduzimaju radi održavanja i obnove postojećih fasada zgrada.

Raspoloživi iznos sredstava opredijeljenih Budžetom Opštine Bar za 2021. godinu za ovu namjenu iznosi 74.000€.

Pravo učešća na Konkursu imaju organi upravljanja stambenim i stambeno-poslovnim zgradama koji su obrazovani u skladu sa zakonima kojima su uređeni svojinsko pravni odnosi i održavanje stambenih zgrada. Stambene i stambeno-poslovne zgrade koje su zaključile ugovor o sufinansiranju adaptacije fasade sa Opštinom Bar, po prethodno sprovedenom Konkursu, nemaju pravo učešća na ovom Konkursu.

Prijava na konkurs, sa pratećom dokumentacijom, podnosi se u zapečaćenoj koverti, sa naznakom „Za Komisiju za sprovođenje postupka sufinansiranja adaptacije spoljnih djelova stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na teritoriji opštine Bar“ i predaje u Građanskom birou Opštine Bar. Konkurs je otvoren 30 dana od dana objavljivanja, odnosno do 20.10.2021. godine.

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na konkursu mogu se dobiti svakog radnog da od 07-15h u Sekretarijatu za komunalno – stambene poslove i zaštitu životne sredine (kancelarija broj 261) ili na telefon 030/311-561, kao i na zvaničnoj internet stranici Opštine Bar www.bar.me

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar