Ekspert turizma u posjeti Baru

exxpert

Ekspert iz oblasti turizma Robert Dee bio je gost TO Bar.

Prepoznat je po svojoj ulozi bivšeg predsjednika dobavljača članica Evropske turističke asocijacije (ETOA), koja se bavi zastupanjem interesa prevoznika, hotela, turističkih atrakcija i dobavljača tehnologije u njenom izvršnom odboru. Pored svog konsultantskog i zastupničkog posla, on je suosnivač New Deal Europe-a, kompanije sa misijom da usmjeri više turističkog poslovanja na Balkan i podrži turistička preduzeća u ovom regionu Evrope koji se brzo razvija.

Robert je bio direktor globalne prodaje u leisure sektoru u kompaniji Radisson Hotels, jednoj od 10 najboljih hotelskih kompanija u svijetu, koja je fokusiranana na prodaju ključnim klijentima na tržištima engleskog govornog područja, kao i u Južnoj Americi i jugoistočnoj Aziji. Prije toga je bio na čelu tima za ugovaranje hotela u GTA-u, gdje je u kratkom roku postao vodeći operater za dolazne usluge u Evropi. Pored toga, radio je za vodećeg turoperatora na tržištu UK, ICT (Independent Coach Travel).

Cilj njegove posjete je da se sto kvalitetnije upozna sa turistickom ponudom Crne Gore, kako bi crnogorsku turističku ponudu predstavio na konferenciji USTOA u Teksasu, zainteresovanim američkim i kanadskim turoperatorima.

U okviru posjete barskoj opštini, imao je priliku da se upozna sa najznačajnijim kulturnim dobrom, Starim Barom, da okusi gastronomsku ponudu našeg podneblja i ujedno izvrši “site inspection” hotela “Stara čaršija”. Gospodin Dee je otišao iz Bara sa lijepim utiscima i najavio ponovni dolazak, kao i sigurnu preporuku našeg grada u okviru organizacije studijskih posjeta Crnoj Gori i ostalih vidova promotivnih aktivnosti koje će obavljati u narednom periodu.

Kulturni centar je obezbijedio besplatne ulaznice, dok je TO Bar poklonila reklamno propagadni material, saopštila je Stručna služba Turističke organizacije Bar

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar