Ibrahimović ispunio obećanje

ibrahim

Sljedeće sedmice počinje isplata sredstava iz paketa podrške EU.

Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović, ispunio je obećanje dato građanima Crne Gore.

Sljedeće sedmice počinje isplata sredstava iz paketa podrške EU, koja je dogovorena tokom susreta Ibrahimovića i evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija i ambasadorke EU u Crnoj Gori Oane Kristine Pope.

EU je obezbijedila bespovratna sredstva u iznosu od 30 miliona eura u korist građana Crne Gore, s ciljem da se ublaži uticaj visokih tržišnih cijena energije kako bi se zaštitila mala preduzeća i ugrožena domaćinstva.

U vremenu visoke inflacije, pomoć će dobro doći građanima Crne Gore, a već sljedeće sedmice biće isplaćeno 8,5 miliona eura pomoći penzionerima sa najnižim primanjima u iznosu od 150 eura, dok će korisnici materijalnog obezbjeđenja dobiti po 350 eura.

„Ovo je najbolja potvrda da sve što radimo, radimo u interesu građana. Zahvalni smo našim partnerima iz EU na pomoći, koji su prepoznali značaj da onima koji su najpogođeniji krizom, pomognu.

Kao potpredsjednik Vlade i resorni ministar, zadovoljan sam da smo uspjeli da prevaziđemo sve administrativne barijere i naši penzioneri i korisnici materijalnog obezbjeđenja će već od naredne nedjelje dobiti novčanu pomoć“, kazao je Ibrahimović.

Izvor: Bošnjačka stranka

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar