Kuća Maslina spremna za useljenje

kucca mass 

Završen enterijer objekta.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa saradnicima obišao je Kuću maslina u kojoj su završeni radovi na uređenju enterijera prodajnog dijela i sale za konferencije u Kući maslina u Starom Baru.
Opština Bar je nakon izvršene primopredaje objekta vrijednosti preko milion eura koji je izgrađen u saradnji sa Vladom Crne Gore, finansirala izradu idejnog rješenja i glavnog projekta uređenja enterijera prodajnog dijela i sale za konferencije.
https://www.youtube.com/watch?v=J4K1Uen4qxU&t=2s
Estetskim uređenjem kao i instaliranjem najsavremenije opreme biće omogućeno adekvatno izlaganje i prodaja proizvoda ne samo lokalnih već i maslinara sa čitavog crnogorskog primorja, a objekat će omogućavati održavanje radionica, seminara i obuka u cilju prenosa znanja i iskustava u proizvodnji maslinovog ulja.
Elvira Muzurović, diplomirani inženjer arhitekture ispred firme “ARHING inženjering” DOO čiji je projektantski biro izradio glavni projekat objekta Kuće maslina kao i projekat uređenja enterijera, istakla je kako su još u fazi izrade projekta starobarski motivi kamena, drveta i masline zamišljeni i implementirani u enterijer objekta.
Opremanje objekta je predviđeno u dva segmenta, od kojih se jedan odnosi na uređenje enterijera, a drugi na nabavku kontinuirane linije za proizvodnju maslinovog ulja i druge prateće opreme za sveobuhvatni pogon u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Time će Kuća maslina biti zaokruženi administrativni, edukativni i proizvodni centar za razvoj maslinarstva u Crnoj Gori, kroz aktivnosti koje će imati za cilj prenošenje znanja i iskustava u proizvodnji maslinovog ulja, podizanja novih i održavanja postojećih zasada maslina, proizvodnju ekstra-djevičanskog maslinovog ulja, prodaju lokalnih proizvoda od masline i maslinovog ulja, kao i drugih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda vrhunskog kvaliteta.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar