Asocijacija menadžera bezbjednosti Crne Gore kod ambasadora Srbije u Crnoj Gori

menageri bez

Susret sa ambasadorom Rodićem bio je dragocjen doprinos boljem razumijevanju i jačanju regionalne saradnje, saopštili su iz Asocijacije.

U sklopu priprema za Prvu međunarodnu konferenciju crnogorskih menadžera bezbjednosti koja se, pod pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore, gospodina Jakova Milatovića, održava 20. i 21. aprila u Budvi, Ambasada Srbije organizovala je prijem za čelnike organizatora, Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore.
Sastanku sa ambasadorom, Nebojšom Rodićem prisustvovali su predsjednik AMBCG, Dragan Radulović, izvršni direktor kompanije M:tel, Zoran Milovanović , direktor za tehniku u M:telu i član Upravnog odbora AMBCG, Goran Nastić, menadžer bezbjednosti i žaštite Jugopetrola, Vladimir Kašćelan, rukovodilac upravljanja imovinom i korporativnom bezbjednošću Pošte Crne Gore, Aleksandar Dakić, rukovodilac službe zaštite lica i imovine Regionalnog vodovoda Crne Gore, Goran Đukanović i izvršni direktor GPS Montenegro i GPS Srbija, Mladen Radinović.
Podsjećamo, Prva međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbjednosti koja se održava 20. i 21. aprila u Budvi, okupiće stručnjake i lidere iz oblasti bezbjednosti.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar