Znanjem gradimo budućnost našeg grada

reklam 

Predsjednik Skupštine Opštine Bar, Branislav Nenezić primio je talentovane učenike Gimnazije „Niko Rolović“ Bar

Predsjednik Skupštine Opštine Bar, Branislav Nenezić primio je talentovane učenike Gimnazije „Niko Rolović“ Bar koji su ostvarili zapažene rezultate na republičkom i međunarodnom takmičenju iz filozofije.
Tim naše gimnazije u kontinuiranom ostvarivanju sjajnih rezultata predvodila je uvažena profesorica Nela Dabanović sa kolegom Milanom Krkovićem, a činili su ga takmičar Danilo Janković pobjednik državnih kvalifikacija i učesnik Međunarodne filozofske olimpijade u Helsinkiju održanoj od 16 do 19 maja gdje je osvojio pohvalu za svoj esej, dok je učenik i takmičar Aldijan Bahović učestvovao na državnom takmičenju gdje je osvojio treće mjesto.
Počastvovan sam Vašom posjetom, te koristim priliku da Vam još jednom čestitam na ostvarenim rezultatima. Vašim uspjehom šaljete snažnu poruku cijelom društvu, a to je da mladost grada Bara može da bude naš ponos i da može da se takmiči i na evropskom nivou.
Želim Vam puno uspjeha u nastavku školovanja i usavršavanja i da nastavite da budete reprezent znanja čije sticanje treba da bude pokretačka snaga naše zajednice i garant prosperitetne budućnosti našeg grada i naše Crne Gore, kazao je Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar