IPO CG na međunarodnom IPO kongresu u Albaniji

ipo pr

Na okupu eksperti iz oblasti bezbjednosti iz javnog i privatnog sektora...

Delegacija Internacionalne policijske organizacije Crne Gore, koju su činili predsjednik magistar bezbjednosti Ivan Pekić i izvršni direktor Momčilo Šćekić boravila je u Tirani na Međunarodnom IPO Kongresu koji je okupio preko 20o predstavnika iz 30 država.
Osim lidera IPO sekcija učešće na Kongresu uzeli su predstavnici Vlada, visoki predstavnici za sprovođenje zakona iz cijelog svijeta, pripadnici policije, vojske, obavjestajnih sluzbi, kao i eksperti iz oblasti bezbjednosti iz javnog i privatnog sektora koji su razmjenili iskustva i podijelili svoje ekspertize.
Ove godine se međunarodni IPO Kongres fokusirao na transnacionalni organizovani kriminal i borbu protiv terorizma.
Kongres je obuhvatio niz panela i radionica na kojima su stručnjaci diskutovali o najnovijim trendovima i strategijama u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma. Poseban akcenat stavljen je na saradnju između različitih međunarodnih institucija i organizacija, kao i na inovativne pristupe u prevenciji kriminalnih aktivnosti.
Međunarodni IPO Kongres pružio je učesnicima priliku da se umreže, razmijene ideje i razviju nove strategije koje će doprinijeti boljoj koordinaciji i efikasnosti u borbi protiv globalnih prijetnji, a zaključci i preporuke sa ovog skupa biće temelj za buduće aktivnosti i inicijative koje će se sprovoditi na nacionalnom i međunarodnom nivou.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar