A mi digli prašinu da je brod star...

bitva luke

Frančeska iz Italije u Albaniju ove godine dovela 92.000 putnika - kazao je premijer Abazović.

Komentarisao je i to što Barska plovidba neće kupiti feribot AF Franceska, iako je na predlog Odbora direktora Skupština akcionara ovog državnog preduzeća donijela Odluku o kupovini putničkog broda AF Franceska krajem juna.

Najava da će državna pomorska kompanija sa sjedištem u Baru kupiti putnički brod AF Franceska podigla je buru u crnogorskoj javnosti.

“Krenula je Barska plovidba da kupi brod Frančeska, javili su se kolege iz SD-a iz Bara, organizovali Skupštinu…Digla se prašina oko toga da je brod star, kao da ne znamo da je star. E taj brod je 92.000 putnika doveo u Albaniju iz Italije ove godine, da bi neki negativac iz Bara digao galamu Zamislite cifru od 92.000 Italijana u Baru. Brod je za godinu dana isplaćen. Zamislite tu cifru”, kazao je Abazović.

Ministar održivog razvoja i turizma Goran Đurović kazao je da su iz kompanije Adria ferries zainteresovani da sa Barskom plovidbom naprave novu organizaciju povodom uspostavljanja linija Bar-Bari i Bar-Ankona, i to vjerovatno sa brodom Frančeska.
Izvor: CdM

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar