Luka potpisuje ugovor sa kompanijom “ZI Đin” iz Bora

vučilić

Na svečanosti koja je održana u hotelu “Princess” povodom jubileja, 115 godina Luke manadžment Luke Bar AD najavio je da će ove nedjelje potpisati ugovor sa kompanijom “ZI Đin” iz Bora koji joj donosi profit od preko deset miliona eura.

“Ugovor definiše da ćemo do kraja 2024. godine preko Luke Bar otpremiti skoro dva miliona tona koncentrata bakra iz kompanije ‘Zi Đin’. To je kapitalno važan ugovor, koji je dogovoren prošle sedmice na sastanku u Boru, kazao je izvršni direktor barske Luke, Vladan Vučelić, koji je najavio i potpisivanje ugovora sa kompanijom “HBIS” iz Smedereva.

sladjana perišić

Predsjednica novoizabranog Odbora direktora, Slađana Perišić, uvjerena je da će, poštujući tradiciju lučkog poslovanja, uz preduzetnički duh, efikasnost, posvećenost poslu i posebnu kompanijsku kulturu, Luka Bar realizovati sve ciljeve definisane planovima i uz veliko zalaganje zaposlenih i menadžmenta, unaprijediti poslovanje, povećavajući konkurentnost na globalnom tržištu.

U skladu sa dobrom tradicijom, na svečanosti proslave 115 godina Luke, Luka je uz prigodne nagrade i plakete ispratila u penziju nekoliko radnika, a na doprinosu se zahvalila i zaposlenima koji u kompaniji rade 10, 20, 30 i 40 godina.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar