Nova manifestacija TO Bar - “Barski đir”

gplus cover

Turistička organizacija Opštine Bar ovog ljeta predstavlja novu manifestaciju u kalendaru događanja pod nazivom “Barski đir”.

Period održavanja je od 26.07.2021.do 22.08.2021, a u okviru manifestacije biće održani brojni koncerti, radionice za djecu i odrasle, izložbe, predstavljena bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji koji će na mjesec dana pretvoriti Bar u jedinstvenu festivalsku pozornicu.

Prvu nedjelju program će obilježiti nastup KIC Pop hora, kulturno umjetničkih društava, defile gradske muzike Budva, ali i bazar lokalnih proizvoda, časovi joge na našim plažama, aqua gimnastika, nagradni kviz na plažama i mnoge druge aktivnosti. Program će se realizovati u svim turističkim mjestima naše opštine i pružiće nezaboravno iskustvo kako našim građanima tako i turistima koji su na ljetovanju u Baru.

Program manifestacije se može pronaći na websajtu www.barskidjir.bar.travel ali isto tako i na društvenim mrežama TO Bar i u turističko informativnim biroima.

Kao i na svim manifestacijama TO Bar ulaz je slobodan, a poštovanje mjera za sprečavanje širenja virusa COVID 19 je obavezno.

Pozivamo Vas da se pridružite da uhvatimo jedan “Barski đir”, kazali su iz TO Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar