Akcija motor...

 moto 2

Sankcionisana su 342 vozača motocikla

Shodno planskim aktivnostima saobraćajna policija je u periodu od 13. do 15. avgusta 2021. godine realizovala akciju „Motocikl“.
Cilj akcije je bio pojačana kontrola motociklista kao učesnika u saobraću, sa posebnim akcentom na kontrolu počinilaca najtežih saobraćajnih prekršaja.
Tokom realizacije akcije, zbog počinjenih prekršaja, sankcionisana su 342 vozača motocikla, dok je u skladu sa zakonom, isključeno iz saobraćaja njih 117.
Navjeći broj počinilaca ovih saobraćajnih prekršaja registrovan je u primorskim opštinama, što je i očekivano, međutim posebno zabrinjavanja njihov broj u Herceg Novom, Kotoru i Ulcinju.
Najčešći prekršaji koji su registrovani od strane saobraćajne policije bili su: upravljanje motociklom bez položenog vozačkog ispita ili odgovarajuće kategorije, upravljanje motociklom kojem je istekla važnost registracije, upravljanje motociklom bez zaštitne kacige i prekoračenje dozvoljene brzine.
Imajući u vidu da su motociklisti jedna od posebno ugroženih kategorija učesnika u saobraćaju, koristimo priliku da još jednom apelujemo, kako na vozače motocikla, tako i na ostale učesnike u saobraćaju, da svoje ponašanje prilagode uslovima i stanju na putu i poštuju saobraćajne propise.
Uprava policije će i u narednom periodu, kako kroz preventive, tako i reperesivne aktivnosti i pojačane kontrole, nastojati da utiče na poštovanje zakona i ponašanje učesnika u saobraćaju, u cilju smanjena broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar