Baranka Dragana Čejović pretrčala 349,3 km na takmičenju TOR330 u Italiji

 Dragana Cejovic finish line

Naša Baranka Dragana Čejović uspješno završila  trku TOR330 u Italiji.

Ova ultra trka od 349,3 km testira do krajnjih granica izdržljivost tijela i duha takmičara iz svih krajeva svijeta. Ozbiljnost i težinu ove trke potvrđuje i činjenica da je od ukupnog broja takmičara (712), tokom trke odustalo 279, na cilj stiglo 327, a 106 i dalje trče.

2021 TOR330 elevation profile print

Naša 54-godišnja Dragana je, nakon 130 sati trčanja (nepunih 6 dana) po izuzetno promjenljivim vremenskim uslovima (vrelina, zima, kiša, grad) i danonoćnog osvajanja ove vrletne staze koja prolazi kroz planinske vijence Alpa sa puno velikih uspona (do 3000 m nadmorske visine) i spustova, nošena nevjerovatnom snagom i čeličnom voljom, prošla uz osmijeh kroz cilj šireći kao i uvijek crnogorsku zastavu – zastavu svoje zemlje i grčku zastavu – zemlje koja joj je dom poslednjih 30 godina.

Dragana Cejovic finisher

U vremenu kada nas lome brojne nedaće, muče brojne podjele i bole nepravde, ovakav podvig rađa nadu u svima nama i potvrđuje da su godine samo broj i da snaga uma, vjera u sebe i nevjerovatna posvećenost ruši sve granice i čini da nemoguće postane itekako moguće!!!

Ovakva priča zavrijeđuje pažnju barske i crnogorske javnosti, i zahvalu Jedra Danijeli Čejović Vuković koja nam je poslala prilog.

 

 

auto klime bakovic 1

jedro opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

morsko dobro

Logo MPF

tobar