Zasijalo 130 “Luča”

Dodjela Luca

Opština Bar nagradila najbolje...

Opština Bar uručila je nagrade za najbolje učenike barskih osnovnih i srednjih škola, dobitnike priznanja “Luča”. Nagrade je, na manifestaciji u parku dvorca kralja Nikole, u ime Opštine Bar učenicima uručila potpredsjednica Tanja Spičanović. Opština Bar je učenike, tradicionalno, nagradila novčanom nagradom ali i prigodnom knjigom, kao simbolom sticanja znanja i nauke.

Potpredsjednica Spičanović je uputila srdačne čestike ovim mladim ljudima u ime Opštine Bar koja zna da cijeni svoj najveći potencijal, a to su upravo mladi sugrađani željni znanja, koji će uvijek imati podršku lokalne uprave na tom putu i čija će im vrata uvijek biti otvorena.

U Baru je ove školske godine “zasijalo” 130 diploma “Luča” učenika osnovnih i srednjih škola a dodatno nagrade su uručene za dva đaka generacije muzičke škole “Petar II Petrović Njegoš” u Baru kao ustanove u kojoj se edukuju mladi umjetnici koji su dostojni reprezenti svog grada i države kako na brojnim takmičenjima, gdje osvajaju zavidne nagrade, tako i na raznim manifestacijama i događajima. Nagrade su uručene i za četiri učenika pripadnika romske i egipćanske populacije završnih razreda osnovnih i srednjih škola u cilju promocije značaja obrazovanja, kao i podsticaja za dalje školovanje pripadnika ove populacije.

Svečanost u parku dvorca kralja Nikole su svojim muzičkim izvedbama sa instrumentima i pjevanjem uljepšali i uveličali učenici Muzičke škole iz Bara.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar