Ljiljana Vujović javlja

nnv žb

Žene Bara dobitnice za projekat "Osnaživanje žena u društvu".

Danas, 24.01.2023. u organizaciji Odbora „NATO Charity Bazaar“ u sjedištu NATO-a u Briselu, održana je donatorska ceremonija na kojoj su službeno dodijeljene potvrde o iznosima doniranih finansijskih sredstava za odabrane humanitarne projekte u 2022godini.
Na donatorskoj ceremoniji, potvrdu o dobijenim novčanim sredstvima preuzele su predstavnice NVU " Žena Bara" Marija Radović i Jelena Vukmanović Dabović.
NATO Chariti Bazaar ASBL (NCB) je prvobitno formiran 1967. godine kao Grupa supruga oficira Međunarodnog vojnog osoblja NATO-a (IMS). Ova grupa je stvorena da olakša prijateljstvo i razvije porodični osećaj u međunarodnoj zajednici IMS-a. Ove žene, dve godine kasnije, organizovale su prvi zvanični bazar, a donele su unikatne predmete iz svojih matičnih zemalja. 2005. godine zvanično postaju nevladina organizacija koja svake godine preko projekata donira sredstva NVO širom svijeta koje se bave humanitarnim radom.
Na predlog gospodina Ranka Aligrudića i njegove koleginice gđe Nevene Sič ove godine smo se i mi prijavile i učestvovale u projektu NATO Cherity Bazaar i dobile sredstva za naše Udruženje.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar