Tražite posao u sektoru ugostiteljstva?

kalmper posa 

Kalamper Hotel & Spa nudi sezonsko zaposlenje u hotelu na obali mora.

Kalamper Hotel & Spa u susret ljetnoj sezoni poziva entuzijastične pojedince zainteresovane za posao u sektoru ugostiteljstva da se prijave na neku od otvorenih pozicija u sklopu hotela i plaže.
Smješten na samoj obali mora hotel predstavlja savršenu kombinaciju luksuza i opuštanja a prostrana plaža idilično okruženje za kreiranje nezaboravnih trenutaka. Naš kolektiv čine strasni pojedinci koji uživaju u svom poslu i svi oni koji žele doprinjeti pozitivnoj atmosferi i energiji dobrodošli su da nam se priključe.
Od kandidata očekujemo da su komunikativni i da uživaju u radu sa ljudima kako bismo zajedničkim djelovanjem pružili jedinstvene trenutke zadovoljstva svakom gostu.
Našim budućim zaposlenima nudimo priliku za rad u inkluzivnom radnom okruženju, konkurentna primanja, uredno radno vrijeme i mogućnost za nastavak angažmana i nakon sezone. Trenutno tražimo različite profile kandidata sa iskustvom rada ali i početnike voljne da svoje iskustvo stiču u hotelijerstvu luksuzne kategorije i to na pozicijama u:
Sektoru domaćinstva – higijeničarke, sobarice, hostese;
Sektoru hrane i pića – barmeni, koktel majstori, konobari;
Kuhinji – kuvari, pomoćni kuvari, pizza majstori, poslastičari.
Rad u dinamičnom timu nosi brojne izazove ali i jedinstvenu priliku za razvoj vještina i upoznavanje velikog broja ljudi. Svi koji žele dobrodošli su da nas posjete i saznaju više o našem konceptu poslovanja, radnom okruženju i viziji koju dijelimo.
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem e-maila na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., saopštila je Sanja Peročević, PR Menadžer

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar