Najava: “Noć Tvrđava”

noc tvrdcava

Poziv na učešće u Kreativnoj radionici...

Jedinstvena manifestacija od posebnog kulturnog i turističkog značaja za Bar pod nazivom “Noć Tvrđava- putovanje kroz vrijeme” održaće se 10. maja ove godine u Starom gradu.

Događaj je nastao u okviru evropskog projekta FORTITUDE, a u ovogodišnjem – trećem izdanju, istovremeno se organizuje u 7 država, na 45 fortifikacijskih lokaliteta.
Ovogodišnji program u Starom gradu Baru obuhvata niz aktivnosti koje će obogatiti kulturnu scenu grada i pružiti posjetiocima nezaboravno iskustvo.
Program manifestacije obiluje raznovrsnim događajima za sve generacije. Počevši od likovne radionice za djecu u Umjetničkom ateljeu Dalias, preko kreativne radionice 3D modelovanja za najmlađe u Kreativnom habu predstavljene od strane Miloša Radovića, do svečanog otvaranja manifestacije 'Noć tvrđava' s likovno-scenskom postavkom 'MIT I OBLIK' dr Miluna Lutovca u Starom gradu, uz živu muziku rock grupe "Akademia".

Završetak večeri planiran je na Ljetnjoj sceni koncertom bosanskohercegovačke grupe 'Divanhana', koja izvodi tradicionalnu muziku Balkana u jedinstvenim aranžmanima.
Prijave za učešće na Kreativnoj radionici 3D modelovanja za djecu se primaju putem emaila na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona: +382 69 440 091.

Ova manifestacija će pružiti nezaboravno iskustvo svim posjetiocima, pa stoga pozivamo sve zainteresovane da se pridruže u ovoj jedinstvenoj proslavi kulture i umjetnosti.
Više informacija možete pronaći na linku: https://bar.me/novosti/program-noc-tvrdava/

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar