Bar: Besplatna jednodnevna obuka "Google alati za timski rad”

st brbrb 

Više o tome...

Javni poziv subjektima koji se bave ili doprinose očuvanju nasljeđa grada Bara, s posebnim fokusom na narodne nošnje, da se prijave na besplatnu jednodnevnu obuku "Google alati za timski rad” uputila je NVO Edukativni centar Bar.
Tokom ove obuke, polaznici će se usredotočiti na praktičnu upotrebu Google alata za timski rad, uključujući Google Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms i Meet. Kroz praktične primjere i interaktivne vježbe, učesnici će steći osnovno znanje o ovim alatima, uključujući kreiranje, dijeljenje i uređivanje dokumenata, tablica i prezentacija u realnom vremenu, kao i kreiranje anketa i efikasno korištenje Google Docs za izvještavanje i dokumentovanje evaluacije. Ova obuka omogućava polaznicima da steknu praktične vještine za planiranje, sprovođenje i evaluaciju projekata u timskom okruženju koristeći Google alate. Trenerica s kojom će učesnici/ce raditi je Olja Fatić, iskusna edukatorka s bogatim iskustvom.
Obuka će se održati 8.maja od 17:00 do 19:30 sati u Creativnom habu, Stari grad, Bar. u organizaciji NVU Edukativni centar Bar. Svi/e zainteresovani/e mogu se prijaviti putem e-maila organizacije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do srijede, 8.maja, do 12:00 sati.Takođe, prijavu možete izvršiti i putem Google forme koju možete pronaći na sljedećem linku: Prijavni formular za obuku
Napominjemo da je maksimalan broj učesnika/ca po obuci 10. Ovaj modul od 6 besplatnih obuka, prije svega, namijenjen je subjektima s teritorije opštine Bar, ali su dobrodošli i učesnici iz drugih mjesta koji su zainteresovani za temu. Broj mjesta će se popuniti po prioritetu. Više informacija o projektu, obukama i trenerima možete pronaći na sajtu www.naum.website
Projekat "Narodne nošnje Bara, nasljeđe u pokretu", koji sprovodi NVU Edukativni centar Bar, podržan je od strane Ministarstva kulture i medija Crne Gore putem javnog konkursa "Kultura spaja: od amatera do profesionalaca", uz podršku JU Kulturnog centra Bar.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar