Saopštenje Savjeta MZ Mrkojevići

put mrkovski 

Regionalni put R-29 nespreman za početak turističke sezone

U iščekivanju početka radova na regionalnom putu R-29 koji prolazi kroz našu mjesnu zajednicu, a koji se najavljuje za jesen, i ove godine imamo problem sa velikom nepreglednošću na istom. Ovaj put je, kako se i svi očevici mogu uvjeriti i dalje neokošen, zarastao sa niskim i visokim rastinjem, što smanjuje vidljivost i umnogome otežava saobraćaj svih naših mještana, kao i svih ostalih učesnika u saobraćaju. Kao takav stvara, a vjerovatno će i stvarati još veće probleme u turističkoj sezoni koja je u toku.
Svjesni toga i očevici problematike Savjet mjesne zajednice se već dva puta u prethodnom periodu obraćao firmi Štrabag i Upravi za saobraćaj koji su nadležni za održavanje regionalnih puteva na teritoriji Crne Gore za košenje pomenutog puta. Na žalost, do današnjeg dana nismo dobili nikakav odgovor, niti poziv od pomenute firme.
Ovim putem želimo da upoznamo svu javnost sa ovim problemom i zamolimo sve nadležne organe da pristupe rješavanju istog, svjesni da će se svakim danom frekvencija saobraćaja uvećavati i na nekoliko hiljada vozila dnevno. Svakako ovakvo stanje puta proizvodi i proizvodiće još veće probleme svim učesnicima u saobraćaju.
Kao Savjet MZ nastavićemo sa urgencijama, obraćanjima, molbama da se ovo i sva druga pitanja što prije riješe.

U potpisu, Senad Arabelović, predsjednik.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar