Međunarodni Atletski miting sjutra u Baru

stadion dan

Očekuje se oko 200 takmičara iz 11 država

 Sjutra, 01.05.2022. godine u organizaciji Atletskog kluba Mornar a pod potkroviteljstvom Opštine Bar biće održan 26. Međunarodni Atletski miting- Bar 2022.

Video najava: https://youtu.be/B8yh5DlvSy4 

Najstariji tradicionalni atletski miting u regionu ove godine će okupiti u Baru oko 200 atletičara iz 11 država.

Bar se pokazao kao uspješan domaćin velikog broja atletičara a posebno bi izdvojili Olimpijski tim Švedske, reprezentaciju Srbije, Mađarske i veliki broj klubova iz regiona koji su naši tradicionalni gosti.

Pored toga što je centar za pripreme, Bar se pokazao kao ozbiljan organizator velikih takmičenja kao što su bili Prvenstvo Balkana za mlađe juniore 2009. godine, Zimskog Bacačkog Kupa 2012, atletskog dijela takmičenja Igara malih zemalja Evrope.

Međunarodni miting pokazaće da smo spremni i za organizaciju većih manifestacija i na terenima gdje su ove godine trenirali Olimpijski pobjednik u disku Stahl, Vicešampion Svijeta u skoku u dalj Montler i osvajačica velikih Svetskih i Evropskih medalja u bacanju kugle Anita Marton. Na terenima u Baru koji su uređeni i modernizovani kroz ulaganje značajnih sredstava, danas mogu da treniraju i nastupaju najveće svjetske atletske zvijezde.

Međunarodni miting počinje u sjutra u 13:30 sati a održaće se 10 atletskih disciplina. Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za 15:00 sati.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar