15.Maja dječija trka na Šetalištu kralja Nikole

 dječja trk

Iz Rotary kluba Bar saopštili su:

Rotary klub Bar u saradnji sa Opštinom Bar, Turističkom organizacijom Bar i SC Topolica organizovaće Dječiju humanitarnu trku “Suviše mali da možemo sami” koja će se održati u na Šetalištu kralja Nikole u nedjelju 15.maja u 11:00h

Dječija trka

Pozivamo sve roditelje da prijave svoju djecu na humanitarnu trku i da zajedno sa njima istrče ili prepješače stazu. Učesnici će u znak učešća dobiti medalje od maslinovog drveta, jer su svi, pokazavši da brinu za naše najmlađe, pobjednici.

Sva prikupljena sredstva biće uplaćena za projekat prikupljanja donacija za Centar za neonatologiju u okviru Instituta za bolesti djece u Podgorici koji je jedini neonatološki centar u Crnoj Gori u kojem se svim prijevremeno rođenim, malim i bolesnim novorođenčadima pruža intenzivna zdravstvena njega i liječenje.

Kako bi Institutu obezbijedila opremu koja može promijeniti tok života oboljele i/ili prijevremeno rođene djece, Rotari zajednica Crne Gore je, uz podršku UNICEF-a, po prvi put organizovala nacionalnu inicijativu prikupljanja sredstava širom Crne Gore pod nazivom „Suviše mali da možemo sami“.

U okviru ove inicijative, Rotari klubovi organizovaće humanitarne događaje širom Crne Gore i Dječija trka u Baru je jedan od njih.

Svi zainteresovani mogu da podrže ovu akciju kroz uplate donacija direktno na bankovni račun Rotari kluba 530-30362-10 kod NLB banke koji je otvoren isključivo za podršku ovoj humanitarnoj inicijativi.

Sva oprema kupljena od doniranih sredstava biće uručena Institutu za bolesti djece u Podgorici na 60. godišnjicu postojanja, koja će biti obilježena tokom 2022. godine.

Plan je da ova humanitarna trka postane simbol Bara i da se održava svake godine u isto vrijeme i uvijek u humanitarne svrhe.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar