Uspješan nastup Galeba na turniru u Makarskoj

Galeb1

Proteklog vikenda Galeb je sa kadetsko-pionirskom selekcijom učestvovao na dvanaestom međunarodnom odbojkaskom turniru kadetkinja “Pozdrav ljetu” Makarska 2017.

Uz Galeb, na turniru su učestvovali OK Makarska - HR, OK Sinj - HR, OK Vodnjan - HR, OK Prijedor - BIH, OK Sibenik - HR, OK Donat - HR, OK Tabor - SLO, OK Siroki - BIH, OK Dubrovnik - HR, OK Sentvid - SLO, OK Gimnazijalac, OK Rockwoll - HR.

"U konkurenciji 13 klubova, Galeb je zauzeo peto mjesto što u klubu cijene velikim uspjehom, s obzirom da su u sastavu nastupale težišno pionirke i s obzirom na 4 dobijene i samo jednu izgubljenu utakmicu. Utakmicu za polufinale odlučivao je taj brek u kome je Galeb nepažnjom izgubio protiv ekipe iz Rovinja i na taj način izgubio mogućnst borbe za sam vrh što je bilo i realno, bez razlike što nismo na okupu imali kompletnu kadetsku selekciju", izjavio je predsjednik kluba Nikola Vujačić.

On je dodao da o tome kakav je utisak ostavio Galeb na turniru, govori dugotrajni i gromoglasni aplauz svih učesnika turnira na završnoj ceremoniji.

"Naša igračica Marija Šušic uvrstena je u postavu turnira, a u konkurenciji je bila i Vukčevic Nevena", rekao je Vujačić.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar