Baranin Djinović Novak ponovo na biciklističkim trkama!

djinović

Nakon nekoliko godina pauze, jedan od najpoznatih biciklista CG, vraća se na takmičarske staze kao član Profi Cycling Team Pljevlja.

Novak Djinović je nedavno potpisao ugovor sa Profi Cycling Team Pljevlja , gdje će braniti boje tima na 6 takmičnja kroz CG kao i na državnom prvenstvu u drumskom biciklizmu i trkama na hronometar.

Djinović je vozio za klubove Partizan-Beograd, Haliotis Sport-Bar, KrossMontanary (Italija) , MugenRace (Madjarska), Dif Bike-Bar. Bio je reprezentativac ex Jugoslavije, ex Srbije i Crne Gore, kao i Crne Gore samo u kalendarskoj sezoni 2015/2016.
Aktivno već trenira u trening kampu sa ekipom Pljevalja u kojoj su trenutno i naša dva najbolja u drumskom biciklizmu takmičara Miloš Lazarević iz Bara i Goran Cerović iz Pljevalja.
Barane Djinovića i Lazarevića očekuje prva trka krajem maja u Hrvatskoj.

Da podsjetimo,u svojoj sportskoj karijeri Djinović je u prvoj trci Konavle 2014 pobijedio, kada je nastupilo oko 120 vozaca iz 14 zemalja.

Očekujem ulazak u reprezentaciju CG i smatram da ću se izboriti na trkama u top 3 biciklista CG. Naravno, moram se zahvaliti podršci porodice, koja me je podstakla da se vratim takmičenjima, i uspjesima krunišem moje dugogodišnje aktivno bavljenje biciklizmom, kazao je Djinović Novak.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar