Košarkaški kamp "Bar & Belgrade 2024"

kk bgd 1

Učesnici su djeca-košarkaši  sa tri kontinenta, iz 9 različitih zemalja.

Danas je u SC Topolica počeo sa radom internacionalni košarkaški kamp "Bar & Belgrade 2024" a naš grad će od 1.jula do 22.jula biti domaćin djeci sa tri kontinenta i iz 9 različitih zemalja.

Učesnici kampa su iz Kine, Hong Konga, Rusije, Kazahstana, Izraela, Kanade, Amerike, Srbije i Crne Gore. Kamp organizuje skautska organizacija Pro Futuro Sports iz Beograda, a treninge će voditi Dejan Mudreša, bivši trener Šangaja i selektor ženske kadetske reprezentacije Srbije, Dragan Milenković, trener kineske akademije Riptide Elite, bivši selektor mlade reprezentacije Sjeverne Makedonije i trener u MZT iz Skoplja, i Dražen Šekularac, selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore i trener u košarkaškom klubu Antivari iz Bara.

kk bgd 2

Osim sticanja košarkaških vještina cilj Interkulturalnog kampa je da osnaži i umreži mlade iz različitih dijelova svijeta kao i da promoviše ljepote Crne Gore kroz eskurzije koje će biti organizovane tokom trajanja kampa.

Treninzi  se održavaju u SC Topolica i OŠ Anto Đedović a nakon smjene u Baru polaznici će nastaviti sa obukom u kompleksu FMP Železnika u Beogradu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar