dve zene

Beogradska duodrama „Dve žene i jedan rat“, u produkciji „Dom Jevrema Grujića“ i režiji Aleka Conića biće odigrana u utorak, 22. septembra kao dio pozorišne selekcije ovogodišnjeg „Ljetopisa“.

kdrama

Još jedna monodrama odigrana je sinoć u Starom Baru.

kaplani sl 

Ljubitelji umjetnosti mogu večeras u Ulcinju prisustvovati otvaranju četrnaeste samostalne izložbe Edina Kaplanija.

igor rems

U subotu će u Starom Baru u ugostiteljskom objektu Dina Bećovića „Kaldrma“, biti promovisana nova zbirka poezije Igora Remsa „Ulje od oleandra“.

dvorac br

„Barski ljetopis“ biće otvoren u danas, 7. septembra muzičkim i književnim programom, na platou ispred Dvorca kralja Nikole.

lavcici 1

U subotu 5. septembra u Kotoru na trgu od kina u 9 sati ujutro držaće se izložba, „Lavovi Svetog Marka“ koju je podržao Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor u okviru programa „Bokeljski vremeplov 2020“.

ilickovic vlado

U galeriji “Crvena komuna” u Petrovcu biće otvorena izložba Vladimira Vlada Iličkovića, barskog umjetnika koji se već četiri decenije neprestano u svom radu bavi maslinom, njenom simbolikom i znakovitošću.

dadddo 2

Samostalna izložba slika pod nazivom Antares akademskog slikara iz Bara Dalibora Dada Ćetkovića, prezentovana je virtuelnim putem, kako kaže u najvećoj svjetskoj galeriji, na njegovom YouTube kanalu https://youtu.be/d4YFgudBiPc , kao i na profilima društvenih mreža, u petak 28. avgusta.

dadi ju tube

Samostalna izložba slika akademskog slikara iz Bara Dalibora Dada Ćetkovića biće prezentovana vituelnim putem, na njegovom YouTube kanalu kao i na profilima društvenih mreža, u petak 28. avgusta u 21h.

posterr

NU "Sinteza", nakon Svirki u Spužu i Kolašinu, program "Party busa" nastavlja u Baru otvaranjem izložbe rok postera.