Moć društvenih mreža i pozivi na okupljanje

hram pg

Uprava Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja na svom sajtu objavila je saopštenje.

Maj 30, 2021 u 18:30
Pošto se na društvenim mrežama pojavilo više objava o svečanom dočeku novog Mitropolita crnogorsko-primorskog gospodina Joanikija pred Hramom Hristovog Vaskrsenja u Podgorici večeras u 20 časova, obavještavamo da Mitropolija niti uprava Sabornog hrama Vaskrsenja nije organizovala nikakav doček, niti će izabrani Mitropolit gospodin Joanikije večeras posjetiti Hram Hristovog Vaskrsenja, jer trenutno nije u Crnoj Gori.
Za svečanosti koje nam predstoje povodom ustoličenja novog Mitropolita crnogorskog vjerni narod, kao i ukupna javnost, biće blagovremeno obavješteni putem zvaničnih glasila Mitropolije.

Sinoć se ipak nekoliko stotina ljudi okupilo ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici nakon najave na društvenim mrežama da se organizuje doček mitropolita Joanikija. Okupljeni su organizovali i vatromet, a nakon vožnje gradskim ulicama, krenula je i šetnja sa zastavama i pjesmama.

Okupljeni su nosil trobojke sa grbom Petrovića, trobojke bez aplikacija, zastave Srbije a tokom šetnje uzvikivane su parole "Crna Gora i Srbija to je jedna familija", "Kosovo je srce Srbije", "Nije ovo Montenegro no junačko srpsko leglo”, javljaju Vijesti.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar