Povodom gradnje azila oglasio se SDP

Vlado Božović 

Saopštenje prenosimo integralno.

Poslije višegodišnjih najava, Opština Bar je pokrenula postupak za izgradnju azila za pse. Znajući za problem pasa lutalica, odnosno problem koji oni stvaraju građanima, kao i velike finansijske štete koje nanose opštini, SDP Bar svakako podržava izgradnju azila na području naše opštine.

Azil bi suštinski trebalo da bude privremeno boravište za bezdomne pse do njihovog udomljenja. Istina, kod nas se već u dobroj mjeri ustalila praksa od nesavjesnih vlasnika da udomljeni psi postaju bezdomni, a nakon toga i problem naše opštine.

Međutim, ma koliko milosrđa imali za bezdomne pse, za SDP Bar je neprihvatljivo da oni imaju prioritet u odnosu na dom za naše stare, iznemogle i dementne građane, a još manje da azil kako saznajemo košta cc 500.000 eura, što odgovara građevinskoj cijeni 20 jednosobnih stanova. To je za nas ne samo neprihvatljivo, već i neshvatljivo.

Jednom riječju, grubo rečeno, između bezdomnih pasa i naših starih sugrađana, SDP Bar daje bezrezervno podršku ovim drugima, stoji u saopštenju koje potpisuje Vladimir Božović,Predsjednik OO SDP Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar